Η Γαλατά νίκησε την Φενέρ
Πρώτη ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα για τη Φενέρ, που μετά τη διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα παρουσιάστηκε κουρασμένη και... παραδόθηκε στην Γαλατά.
Τον… μάστορά της στο πρόσωπο της Γαλατασαράι βρήκε η Φενέρμπαχτσε. Στο μεγάλο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος, η ομάδα του Ερτουγκρούλ Ερντογάν επικράτησε εντός έδρας της ομάδας του Ομπράντοβιτς με 84-74.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Φενέρ στο πρωτάθλημα, η οποία πάντως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 7-4 η Γαλατά, που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Χάρισον με 28 πόντους.
Για τους νικητές που είχαν 12/22 τρίποντα ξεχώρισαν και οι Τάι Ουέμπστερ (13 πόντοι, 4 ασίστ) και Γκοκσενίν Κοκσάλ (11 πόντοι, 5 ασίστ), όπως και ο Ζακ Ογκαστ. Ο ομογενής πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, είχε 8π., 7ριμπ. σε σχεδόν 22 λεπτά συμμετοχής.
Για τη Φενέρ έπαιξε σίγουρα ρόλο η κούραση από τη διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Χαρακτηριστικό το 3/19 τρίποντα που είχαν οι ηττημένοι, με τον Κώστα Σλούκα να έχει 8π. με 2/7 σουτ, 6 ασίστ και 2 ριμπάουντ.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο Θουκυδίδης, ο Τραμπ και ο Σι
- Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι μόνη της»
- Γιατί βρέθηκε στο δικαστήριο η σοκολάτα Milka
- Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος – Η λίστα με τις 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο
- Άναψαν τα αίματα στην Κίνα, όταν άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ επιχείρησε να μπει ένοπλος στον Ναό του Παραδείσου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]






