Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικα περιτυλίγματα δώρων για καλό σκοπό

Χριστουγεννιάτικα περιτυλίγματα δώρων για καλό σκοπό

«Οι χειμωνιάτικοι μήνες είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τους πιο ευάλωτους κατοίκους του Λονδίνου» είπε, από την πλευρά του, ο Τζον Μίιτς της οργάνωσης Hands On London.

Την εκστρατεία «Wrap Up London» προωθεί η φιλανθωπική οργάνωση Hands On London, η οποία φροντίζει να έχουν ρούχα και ζέστη οι άστεγοι και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του κρύου χειμώνα. Συγκεντρώνουν χρήματα, και γι’ αυτόν το σκοπό η εταιρεία Ask Us For Ideas (AUFI) ζήτησε από δώδεκα ντιζάιν στούντιο στη βρετανική πρωτεύουσα να σχεδιάσουν περιτυλίγματα για χριστουγεννιάτικα δώρα. Ανάμεσα στα στούντιο φιγουράρουν δυνατά ονόματα, όπως Don’t Panick Partners, Lowrie, Base Design, A Practice For Everyday Life, Ilovehandles και άλλα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ επειδή τα περισσότερα χαρτιά για περιτύλιγμα δώρων είναι μιας χρήσης, άρα όχι ανακυκλώσιμα, και η περίοδος των Χριστουγέννων γεννά πολύ σκουπίδι, το AUFI φρόντισε να τυπώσει τα σχέδια των στούντιο σε πλήρως ανακυκλώσιμο χαρτί. «Σε αντίθεση με ένα αρκουδάκι, το περιτύλιγμα χριστουγεννιάτικου δώρου είναι μόνον για τα Χριστούγεννα, κατά συνέπεια θέλαμε να το κάνουμε μιας χρήσης, στυλάτο και ανακυκλώσιμο» εξήγησε ο συνιδρυτής του AUFI, Νικ Μπελ. «Μια χούφτα από τα καλύτερα ντιζάιν στούντiο του κόσμου δημιούργησαν ένα σετ από 12 χαρτιά περιτυλίγματος τα οποία λόγω της εξαιρετικής ποιότητας χαρτιού στο οποίο τυπώθηκαν τα σχέδια και του ότι το τύπωμα έγινε με το χέρι, περισσότερο φέρουν σε μια έκδοση περιορισμένων αντιτύπων παρά σε χαρτί περιτυλίγματος» πρόσθεσε.

«Οι χειμωνιάτικοι μήνες είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τους πιο ευάλωτους κατοίκους του Λονδίνου» είπε, από την πλευρά του, ο Τζον Μίιτς της οργάνωσης Hands On London. «Το πρότζεκτ “Wrapping Up” είναι ένας ευφυής τρόπος να δώσεις ανεκτίμητης αξίας στήριξη σε ανθρώπους που, αυτά τα Χριστούγεννα, τη χρειάζονται στην πόλη».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024