The Telegraph : Λίστα υπόπτων για το σαμποτάζ στο Γκάτγουικ
Η βρετανική αστυνομία έχει καταρτίσει λίστα πιθανών υπαιτίων του περιστατικού με τα μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη (drones) που πετούσαν πάνω από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, προκαλώντας χάος στο δεύτερο μεγαλύτερο βρετανικό αερολιμένα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα the Telegraph, ο δράστης πετούσε το drone γύρω από το κτίριο του αεροδρομίου και άναβε τα φώτα της συσκευής.
Περιγραφή από αυτόπτες μάρτυρες θα επιτρέψει σε ειδικούς να καθορίσουν το μοντέλο των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Δεν έχει συλληφθεί ακόμη ο δράστης.
Το Γκάτγουικ διέκοψε τη λειτουργία του για περισσότερες από 36 ώρες, προκαλώντας εκνευρισμό σε τουλάχιστον 100.000 επιβάτες που περίμεναν να πετάξουν μεσούσης της χριστουγεννιάτικης περιόδου, εξαιτίας του παιχνιδιού της γάτας με το ποντίκι ανάμεσα στον σαμποτέρ με τα drones και τους ελεύθερους σκοπευτές της αστυνομίας.
- Λύση στο μυστήριο των «υπέρλαμπρων σουπερνόβα»
- Βούλα: Το διπλό δράμα πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο
- Στενά του Ορμούζ: Ο Τραμπ λέει ότι «πολλές χώρες» θα στείλουν πολεμικά πλοία για να μείνουν ανοικτά
- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εγκαινιάζει την πρώτη ΛΟΑΤΚΙΑ+ υπηρεσία
- «Έφοδος» του Οργανωμένου Εγκλήματος στις φυλακές Αλικαρνασσού – Τι βρήκαν οι αρχές




