Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιτίνο: Η οικογένειά μου θα πάρει την απόφαση για Παναθηναϊκό

Πιτίνο: Η οικογένειά μου θα πάρει την απόφαση για Παναθηναϊκό

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε ότι περιμένει την έγκριση της οικογένειάς του για να πάει στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως τα συμβόλαια είναι ήδη έτοιμα

Ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό  και δήλωσε ότι θέλει να έρθει στην Αθήνα. Ο αμερικανός προπονητής μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμφωνία και τόνισε πως δεν έχει επιτευχθεί ακόμα, καθώς την τελική απόφαση θα την πάρει η οικογένεια του, καθώς ο ίδιος δεν είναι 100% σίγουρος για να αναλάβει το τριφύλλι.

Παρόλα αυτά, αναφέρει στη συνέντευξη του πως τα συμβόλαια είναι ήδη έτοιμα με τους πράσινους και ουσιαστικά περιμένει απλά την έγκριση των δικών του ανθρώπων. Επίσης, ο Πιτίνο υπογράμμισε πως έχει παρακολουθήσει ήδη παιχνίδια της ομάδας του μέσω βίντεο και ανέφερε τι πρέπει να αλλάξει το τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω πάρει 100% τη δουλειά. Περιμένω να έρθει να με βρει η οικογένειά μου για διακοπές και οφείλω πρώτα να μιλήσω με αυτούς. Τους το χρωστάω επειδή έχουν κάνει πολλές θυσίες για εμένα όλα αυτά τα χρόνια και πάνω από όλα είναι η οικογένεια και τα παιδιά μου. Ξέρουν πόσο αγαπώ το παιχνίδι και πόσο μου λείπει, αλλά αν είναι εναντίον αυτής της απόφασης, θα πρέπει να δεχθώ τις επιθυμίες τους». Ακολούθως ο 66χρονος τεχνικός τόνισε: «Αυτούς περιμένω. Το συμβόλαιο είναι έτοιμο, αν και δεν το έχω δει. Περιμένω την έγκρισή τους και μετά θα πάω στην Ελλάδα για 6 μήνες».

Ο Πιτίνο πάντως έδειξε στην συνέχεια πως είναι αρκετός διαβασμένος, ενώ τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στους πάγκους: «Ξέρω το ρόστερ και έχω παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής που ήταν εκεί πριν από μένα είχε μεγάλη εμπειρία και ήταν σπουδαίος τεχνικός. Όταν αναλαμβάνεις μία ομάδα αναρωτιέσαι αν έχεις τους παίκτες για να κερδίσεις και αν μία-δύο προσθήκες μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Αναρωτιέσαι αν μπορείς να δώσεις κίνητρο στους παίκτες για να παίξουν καλύτερη άμυνα, δεδομένου ότι στην επίθεση δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα στη μέση της σεζόν».

Τέλος, έδειξε ότι έχει ακόμα κίνητρο για την προπονητική, αφού δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτή: «Ελπίζω ότι η Ελλάδα δεν θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός στην προπονητική. Ίσως μου αρέσει και μείνω εκεί. Ίσως μείνω στην EuroLeague ή επιστρέψω στο ΝΒΑ ή το NCAA. Θα εξετάσω τις επιλογές μου, αλλά δεν ήθελα να κλείσω την καριέρα μου. Ήταν δύσκολο να κλείνω τα μάτια μου το βράδυ και να κοιμάμαι ξέροντας πόσο μου λείπει η προπονητική. Η προπονητική είναι εθιστική. Σου λείπει και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν. Ξέρω ότι εγώ δε μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή».

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024