
Το «Μακεδονία Ξακουστή» στο γήπεδο των Σέλτικς για τον Αντετοκούνμπο
Μια μοναδική στιγμή σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς στη Βοστώνη για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μια μοναδική στιγμή σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς στη Βοστώνη για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Στο ημίχρονο του παιχνιδιού που έληξε με νίκη των Μπακς με 120-107, στο παρκέ του γηπέδου των Σέλτικς εμφανίστηκε μια χορευτική ομάδα Ελλήνων ομογενών η οποία χόρεψε το «Μακεδονία Ξακουστή», με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Don't worry y'all I got some of my cousins out here to perform a traditional Greek exorcism dance. We got this pic.twitter.com/Q6CPDGzbyK
— John Karalis 🇬🇷 (@John_Karalis) December 22, 2018
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τα «ελάφια», με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να έχει 30 πόντους (7/10δ., 1/3τρ., 13/17β.), 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κοψίματα αλλά και 4 λάθη, κατάφεραν να ανέβουν στο 22-9 και να τρελαίνουν με το σερί τους το NBA.
Οι γηπεδούχοι, βέβαια, είχαν αρκετές απουσίες, με τον Μπράουν να είναι ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, και με την ήττα τους υποχώρησαν στο 18-13.
- Αϊτή: Αποχωρούν οι τελευταίοι κενυάτες αστυνομικοί
- Κόσοβο: Διαλύεται η Βουλή – Διεξαγωγή νέων βουλευτικών εκλογών εντός 45 ημερών
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»