Σε εορταστικό κλίμα η αγορά – Αυξημένη η κίνηση στην Ερμού
Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα το Σαββατοκύριακο
Κορυφώνεται η κίνηση στα καταστήματα για τις τελευταίες αγορές των Χριστουγέννων. Το αγοραστικό ενδιαφέρον και η αυξημένη κινητικότητα που παρατηρείται στην αγορά ευνοεί ο καλός καιρός. Στην Αθήνα μικροί και μεγάλοι με ευχάριστη και χαλαρή διάθεση απολαμβάνουν τα ψώνια τους και φωτογραφίζονται με Άη Βασιλίδες που έχουν εμφανιστεί παντού.
Το Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν με συνεχές ωράριο από τις 9:00 μέχρι τις 18:00.
Ανοικτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ).
Στην Ερμού καταστήματα έχουν την τιμητική τους με την προτεραιότητα να κατέχουν όσα διαθέτουν παιχνίδια, ηλεκτρονικά, καλλυντικά ή προσωπικά είδη. Τα δώρα της τελευταίας στιγμής άλλωστε είναι άμεσα καθώς ο χρόνος δεν επιτρέπει περαιτέρω αναποφασιστικότητα.
Η κίνηση στη Βαρβάκειο Αγορά είναι έντονη καθώς πολλοί είναι αυτοί που αγοράζουν την τελευταία στιγμή τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι εκμεταλλευόμενοι τις τιμές και την ποικιλία των προσφερομένων προϊόντων.
Οι κρεοπώλες εμφανίζονται ικανοποιημένοι καθώς, όπως σημειώνουν, φέτος πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να προχωρήσουν στις αγορές τους αρκετές ημέρες πριν τις γιορτές, ωστόσο αναμένουν περαιτέρω αύξηση στην κίνηση όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τις τιμοληψίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή – οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το πενθήμερο μεταξύ 13ης και 15ης Δεκεμβρίου σε καταστήματα πώλησης τροφίμων σε επτά πόλεις της χώρας – ένα πλήρες τυπικό τραπέζι με πουλερικά κοστίζει φέτος 96,65 ευρώ, ενώ αντίστοιχα το τραπέζι με κυρίως πιάτο χοιρινό κοστίζει 99,33 ευρώ.
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)




























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442