Ο Αλέξις Σάντσες στοιχημάτισε 20.000 λίρες ότι ο Μουρίνιο θα απολυθεί!
Ο Χιλιανός διεθνής έστειλε μήνυμα στο WhatsApp στους συμπαίκτες του ενημερώνοντάς τους ότι κέρδισε το στοίχημα με τον Ρόχο σχετικά με την απόλυση του Πορτογάλου κόουτς.
Μήνυμα στην ομαδική συνομιλία των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε ο Αλέξις Σάντσες σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική Sun, ισχυριζόμενος ότι κέρδισε 20.000 λίρες από τον Μάρκος Ρόχο με τον οποίο στοιχημάτισαν σχετικά με την παραμονή ή όχι του Ζοσέ Μουρίνιο στο τιμόνι της ομάδας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.