
Champions League: Διάκριση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο
Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, συμπεριλήφθηκε στην 11άδα με τους παίκτες αποκάλυψη για τη φάση των Ομίλων του Champions League
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η καριέρα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. Ο νεαρός διεθνής με την Ελλάδα, πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε με την Μπενφίκα στον Όμιλο της ΑΕΚ μαζί με τους Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου και με τις εμφανίσεις του τράβηξε τα βλέμματα πάνω του.
Για τον Βλαχοδήμο η UEFA ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκανε μια σειρά από εντυπωσιακές επεμβάσεις, ήταν μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της Μπενφίκα, στον απαιτητικό Όμιλο στον οποίον αγωνίστηκαν οι Λουζιτανοί».
Όχι τυχαία η UEFA τον συμπεριέλαβε στην 11άδα με τους παίκτες-αποκάλυψη όσον αφορά τη φάση των Ομίλων μαζί με τους Μίλαν Σκρίνιαρ (Ίντερ), Ματάις Ντε Λιχτ (Άγιαξ), Άντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Φρένκι Ντε Γιόνγκ (Άγιαξ), Χουσέμ Αουάρ (Λιόν), Αρτούρ (Μπαρτσελόνα), Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τσενγκίζ Ουντέρ (Ρόμα), Ίρβινγκ Λοσάνο (Αϊντχόφεν), Τζέντον Σάντσο (Ντόρτμουντ).
- Ισχυρότερη πολυεπίπεδη διακυβέρνηση ζητάει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου από τις Βρυξέλλες
- Γιανάι για τα σενάρια με τον Μοντέρο: «Θα ήθελα να τον δω μαζί με Μίτσιτς και Μπράιαντ»
- Λαζόπουλος: Με τόσους υπόδικους σε λίγο δεν θα λέμε κατεβαίνει το κόμμα της ΝΔ, αλλά η σπείρα της ΝΔ
- «Βιολάντα»: Στον ανακριτή σήμερα ο διευθυντής του εργοστασίου – Ποιο είναι το κατηγορητήριο
- Χανταϊός: Μία Γαλλίδα το νέο κρούσμα στο κρουαζιερόπλοιο Hondius – Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός των επιβατών
- Παιδιά στη Βρετανία φορούν μούσια για να παρακάμψουν τους ελέγχους ηλικίας στα social media