
ΑΕΚ: Κάκωση στον τετρακέφαλο ο Μάρκο Λιβάγια
Πρόβλημα τραυματισμού ανέκυψε για τον σκόρερ της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Βόλο
Η ΑΕΚ κέρδισε στο Βόλο (1-3) με δύο γκολ του Μάρκο Λιβάγια και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ως πρώτη από τον όμιλο της.
Ο διεθνής κροάτης επιθετικός όμως λαβώθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο.
Η κατάσταση του αναμένεται να εκτιμηθεί αύριο, ενώ η προπόνηση της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 11:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.
- Τουρκία: Η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην Αν. Μεσόγειο – Σε πανικό Ελλάδα και Ισραήλ, γράφει η Σαμπάχ
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»