Την ώρα που η Τερέζα Μέι διασταύρωνε τα ξίφη της με τους Εργατικούς στη Βουλή, η κάμερα έδειξε τον Τζέρεμι Κόρμπιν να την αποκαλεί: «ηλίθια γυναίκα». Διαψεύδει ο ηγέτης των Εργατικών

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με τον χαρακτηρισμό του ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, για την Τερέζα Μέι.

Την ώρα που η Τερέζα Μέι διασταύρωνε τα ξίφη της με τους Εργατικούς στη Βουλή, η κάμερα έδειξε τον Τζέρεμι Κόρμπιν να την αποκαλεί: «ηλίθια γυναίκα». Ο Κόρμπιν δεν ήξερε ότι τον κατέγραφε η κάμερα.

Τόσο ο Κόρμπιν όσο και εκπρόσωπος του κόμματός του διέψευσαν ότι είπε ακριβώς αυτό και ότι είπε «ηλίθιοι άνθρωποι». Πρόσθεσε δε, ότι δεν διακατέχεται σε καμία περίπτωση από μισογυνισμό. Πάντως πολλοί ήταν εκείνοι που κάλεσαν τον Κόρμπιν να ζητήσει συγγνώμη και να είναι πιο κόσμιος μέσα στη Βουλή.

«Κατά τη διάρκεια της ώρας της πρωθυπουργού χαρακτήρισα «ηλίθιους ανθρώπους» εκείνους που πιστεύω ότι επιδίωκαν να μετατρέψουν σε παντομίμα τη συζήτηση για την εθνική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας» δήλωσε ο Τζέρεμι Κόρμπιν από το βήμα του κοινοβουλίου.

«Δεν χρησιμοποίησα τις λέξεις «ηλίθια γυναίκα» για την πρωθυπουργό ή για οποιονδήποτε άλλον και διαφωνώ παντελώς με τη χρήση σεξιστικής ή μισογυνικής γλώσσας σε οποιαδήποτε μορφή της» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr