«Δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, αυτή τη θέση θα μεταφέρω και στη ΝΔ, στα όργανά της, και δημοκρατικά θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους» σχολίασε ο βουλευτής

Θέση ότι δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών πήρε ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος από την Τρίτη ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών» και πρόσθεσε «δεν αλλάζω θέση στο Σκοπιανό, αυτή τη θέση θα μεταφέρω και στη ΝΔ, στα όργανά της, και δημοκρατικά θα αποφασίσουμε τη στάση του κόμματος, η οποία μας δεσμεύει όλους».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 ο κ. Θεοχάρης, έδωσε τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του Ποταμιού που επέκρινε την μετακίνηση του στη ΝΔ, κατηγορώντας τον ότι είχε επαφές πρωτύτερα και με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Το Ποτάμι θα πρέπει να ασχοληθεί με τα δικά του αδιέξοδα…. Είχα απόψεις που με τοποθετούν στο φιλελεύθερο κέντρο, και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει αυτό το χώρο».

«Η χώρα χρειάζεται σχέδιο, συναινέσεις ευρύτερες και συστράτευση των φιλοευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων δυνάμεων. Αισθάνομαι άνετα σε μια παράταξη πολυσελλεκτική όπου θα γίνονται συστρατεύσεις. Σε μια συγκυρία που δεν επιτρέπει σε μικρότερους σχηματισμούς που είναι καθαρότεροι ιδεολογικά να επιβιώσουν, είναι αναγκαίες οι συνεργασίες για να πάει η χώρα μπροστά. Είμαι άνθρωπος των συναινέσεων και της μετριοπάθειας, πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα, βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σαν να έχουμε τελειώσει τις συναντήσεις με τον διαιτολόγο και να πρέπει να συγκρατηθούμε μόνοι μας για να μην ανοίγουμε το ψυγείο τη νύχτα» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοχάρης, «το πρωτεύον είναι ότι οι νέοι μας φεύγουν από τη χώρα, ότι δεν βρίσκουν δουλειά, το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας εθνικό θέμα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr