Με βαρείς χαρακτηρισμούς και απειλή προσφυγής στη Δικαιοσύνη απάντησαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δήλωσή του πως αν δεχθεί επίθεση εναντίον της ζωής του θα ευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας.

«Νομίζουμε ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον αντιπρόεδρο που διόρισε ως «δική του επιλογή», όπως έχει καυχηθεί», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν: «Ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος. Με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

Το επίμαχο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη έγινε την Τρίτη στο κεντρικό δελτίο του Kontra. Σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι η τρομοκρατία αποτελεί κλιμάκωση της πόλωσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περιέχουν το όνομά μου (…). Και πρέπει να βρει ο Τσίπρας έναν τρόπο να βάλει κάπου το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. Αν αύριο με πυροβολήσουν δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας. Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ». «Οταν το κάνεις συνεχώς, είναι σαν να στέλνεις ένα σήμα», ανέφερε ο Α. Γεωργιάδης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας