Ας προετοιμαζόμαστε για Brexit χωρίς συμφωνία λέει Βρετανός υπουργός
«Θεωρώ ότι είναι σωστό να συνεχίσουμε το έργο μας προετοιμαζόμενοι για μια έξοδο χωρίς συμφωνία έστω και διστακτικά», δήλωσε ο αρμόδιος για ζητήματα Βορείου Ιρλανδίας υπουργός Τζέιμς Μπρόκενσαϊρ
Ο βρετανός υπουργός αρμόδιος για ζητήματα Βορείου Ιρλανδίας Τζέιμς Μπρόκενσαϊρ δήλωσε σήμερα ότι η σωστή επιλογή από την πλευρά της κυβέρνησης θα ήταν να προετοιμαστεί για ένα Brexit χωρίς συμφωνία παρότι δεν είναι κάτι που η κυβέρνηση επιθυμεί.
«Θεωρώ ότι είναι σωστό να συνεχίσουμε το έργο μας προετοιμαζόμενοι για μια έξοδο χωρίς συμφωνία έστω και διστακτικά», είπε ο υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας