Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Καρεμπέ, Καμπιάσο και Εσιέν η συζήτηση της UEFA για τα «καυτά» θέματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Με Καρεμπέ, Καμπιάσο και Εσιέν η συζήτηση της UEFA για τα «καυτά» θέματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Κριστιάν Καρεμπέ, Εστεμπάν Καμπιάσο και Μίκαελ Εσιέν παρευρέθηκαν σε συνάντηση παλαίμαχων παικτών υπό την αιγίδα της UEFA, συμμετέχοντας σε εκτενή συζήτηση για τα μείζοντα ζητήματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ποιοι έδωσαν το «παρών», η ατζέντα με τα θέματα και η ανάρτηση του Καρεμπέ.

Οι πρώην μέσοι των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντιστοίχως, Εστεμπάν Καμπιάσο και Μίκαελ Εσιέν, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κριστιάν Καραμπέ, παρευρέθηκαν τη Δευτέρα (17/12) σε συνάντηση μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της UEFA στη Νιόν.

Πέραν των τριών προαναφερθέντων, το «παρών» έδωσαν οι Φλορέν Μαλουντά, Ρικάρντο Καρβάλιο, Στίβεν ΜακΜάναμαν, Λουίς Γκαρθία και Γέρζι Ντούντεκ, αλλά και οι Σέλια Σάσιτς και Λορά Ζορς ως εκπρόσωποι του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Στόχος της συνάντησης ήταν να γίνει ενδελεχής κουβέντα γύρω από σημαντικότατα ζητήματα σχετικά με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τους συμμετέχοντες να μοιράζονται τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει και τα συμπεράσματα στα οποία έχουν καταλήξει βάσει (και) της εμπειρίας τους. Στην ατζέντα υπήρχαν θέματα όπως ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ, η χρήση του Video Assistant Referee (VAR), η μορφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και το βεβαρημένο πρόγραμμα των ομάδων ανά αγωνιστική σεζόν.

Τη συνάντηση συντόνισαν ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Τζιόρτζιο Μαρκέτι, και ο ποδοσφαιρικός σύμβουλος της UEFA και θρύλος του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Λουίς Φίγκο.

«Ενδιαφέρουσα συνάντηση για το καλό του παιχνιδιού με του πρέσβεις της UEFA», ήταν το σχόλιο του Καρεμπέ στη σχετική φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram.

Η ανάρτηση του Καρεμπέ:

https://www.instagram.com/p/BriiGKZAAS3/?utm_source=ig_embed

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024