Ο Ντέμης Νικολαΐδης, είπε ότι δεν πρέπει ο Σάββας Θεοδωρίδης να μιλάει για τη διαιτησία κι ο Κώστας Καίσαρης σχολιάζει: Δηλαδή να μιλάνε μόνο τα ομορφόπαιδα κι όσοι γράφουν στο γυαλί;
ΠΗΡΕ φόρα ο Ντέμης και την πάτησε την μπανανόφλουδα. Είπαμε, ότι τα πάει καλά στην τηλεόραση. Είπαμε ότι είναι έξυπνος, ότι έχει φάτσα που πουλάει, χαμόγελο που τον κάνει ακόμα πιο συμπαθητικό. Όλα αυτά όμως δεν είναι αρκετά. Ο δημόσιος λόγος, θέλει και κάτι άλλο. Θέλει συγκρότηση και εμπειρία. Και πολύ περισσότερο μάλιστα κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες. Όταν εσύ σαν Ντέμης Νικολαΐδης, είσαι ΑΕΚτζής κι έχεις εκπομπή στο κανάλι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Το μία στο καρφί μία στο πέταλο, είναι ζόρικη υπόθεση. Να λες και να ξαναλές, «ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα», αλλά, «γιά να φτιάξει το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ακούμε τον Σάββα Θεοδωρίδη να μιλάει για τη διαιτησία, γιατί παραπλανεί τον κόσμο».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.