Την παρθενική του νίκη στη Euroleague γυναικών θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός σήμερα κόντρα την Αβενίδα στο ΣΕΦ (18/12, 18:00, ERTPlay1 και από το κανάλι της FIBA στο YouTube) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη δίνει το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για το 2018 απέναντι στις πρωταθλήτριες Ισπανίας, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν τρεις νίκες και τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Με τον Ολυμπιακό αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της η Κροάτισσα Ιβάνα Τίκβιτς που αποκτήθηκε προσφάτως. Αντίθετα θα απουσιάσουν οι Μαρία Αυτζή και Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της 7ης «στροφής» της διοργάνωσης αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Χριστίνα Λίτση.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον κόσμο του απέναντι στις δις νταμπλούχες Ισπανίας σε μια ακόμα δύσκολη αναμέτρηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.