
«Κοπάνα» Καμμένου από το Υπουργικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θέλοντας - όπως είπε - να προλάβει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, σημείωσε μέσω twitter ότι «αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου»
Την απουσία του από το αυριανό προγραμματισμένο υπουργικό Συμβούλιο προανήγγειλε πριν από λίγο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγο μετά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θέλοντας – όπως είπε – να προλάβει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, σημείωσε μέσω twitter ότι «αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου».
Αυτός, πρόσθεσε, είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.
Το tweet Καμμένου, ωστόσο, έρχεται λίγες ώρες μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού για τον υπουργό Άμυνας ο οποίος έχοντας … χαλαρή διάθεση, και αφού ρωτήθηκε αν έχει plan B σε περίπτωση που φύγει ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση τόνισε: «Όχι ρε παιδιά! Πού να πάει; Μην ανησυχείτε».
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
- Σπουδές για τον κόσμο που έρχεται: Computer Science και Data Science στο UNIC Athens
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)


