
«Κοπάνα» Καμμένου από το Υπουργικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θέλοντας - όπως είπε - να προλάβει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, σημείωσε μέσω twitter ότι «αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου»
Την απουσία του από το αυριανό προγραμματισμένο υπουργικό Συμβούλιο προανήγγειλε πριν από λίγο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγο μετά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θέλοντας – όπως είπε – να προλάβει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, σημείωσε μέσω twitter ότι «αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου».
Αυτός, πρόσθεσε, είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.
Το tweet Καμμένου, ωστόσο, έρχεται λίγες ώρες μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού για τον υπουργό Άμυνας ο οποίος έχοντας … χαλαρή διάθεση, και αφού ρωτήθηκε αν έχει plan B σε περίπτωση που φύγει ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση τόνισε: «Όχι ρε παιδιά! Πού να πάει; Μην ανησυχείτε».
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!



