Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκάφα Τσίπρα με Ανδρέα Παπανδρέου και 17Ν

Γκάφα Τσίπρα με Ανδρέα Παπανδρέου και 17Ν

Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της Αντιπολίτευσης προκάλεσε αναφορά του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη 17Ν

Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της Αντιπολίτευσης προκάλεσε αναφορά του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη 17Ν.

Συγκεκριμένα, η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προς την αξιωματική αντιπολίτευση  που πυροδότησε τις αντιδράσεις ήταν η εξής:  «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν».

Οι βουλευτές άρχισαν να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι αυτό το είχε πει ο νυν κυβερνητικός εταίρος του κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει στο twitter: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης ανήρτησε με τη σειρά του εξώφυλλο του βιβλίου που είχε γράψει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη».

Στο θέμα παρενέβη και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. «Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».

Αντίδραση Καμμένου

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αμέσως μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αναφορά του πρωθυπουργού, ανήρτησε  στον προσωπικό του λογαριασμό ένα θέμα από το site olympia.gr το οποίο απηχεί τις απόψεις του. Σύμφωνα με αυτό: « Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη» σημείωσε και παρέθεσε και τα σχετικά αποσπάσματα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024