
Brexit: «Καμπανάκι» Μέι για τις συνέπειες από ένα δεύτερο δημοψήφισμα
Ένα νέο δημοψήφισμα «θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην ακεραιότητα της πολιτικής μας ζωής», αναμένεται να προειδοποιήσει, αναμένεται να προειδοποιήσει η βρετανίδα πρωθυπουργός
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αναμένεται να προειδοποιήσει σήμερα τους βουλευτές για «ανεπανόρθωτη ζημιά» που θα μπορούσε να προκαλέσει, σύμφωνα με την ίδια, η διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit.
«Ας μην προδώσουμε την εμπιστοσύνη του βρετανικού λαού διοργανώνοντας ένα δεύτερο δημοψήφισμα» για το Brexit, αναμένεται να πει στους βουλευτές, σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας της που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις υπηρεσίες της.
Ένα νέο δημοψήφισμα «θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην ακεραιότητα της πολιτικής μας ζωής», αναμένεται να προειδοποιήσει.
Σύμφωνα με την ίδια, αυτό το δεύτερο δημοψήφισμα «πιθανόν δεν θα μας οδηγούσε παραπέρα» και «θα δίχαζε και πάλι τη χώρα σε μια περίοδο κατά την οποία θα έπρεπε να εργαζόμαστε για να την ενώσουμε».
- «Ντύθηκαν» στα χακί οι πρώτες γυναίκες – Παρουσιάστηκαν στη Λαμία
- «Πακέτο» τους Μουρίνιο και Κονατέ – Η υπόσχεση του Πέρεθ στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης
- Δεξίωση Ποσειδωνίων του Υπουργείου Ναυτιλίας: Παρουσίες από το χώρο της πολιτικής και της ναυτιλίας
- Γλαβίνας: Η ΝΔ κερδίζει άμα τη εμφανίσει του κ. Τσίπρα – Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πείσει ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση
- Ομπράντοβιτς: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, ας τελειώσουν τα πρωταθλήματα πρώτα…»
- Γαλλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση 11χρονου κοριτσιού – Συνελήφθη ο πατέρας φίλης της



