Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο κατόπι της Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Στο κατόπι της Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη για την Σπόρτινγκ (5-2 τη Μαδέιρα) και σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Μπενφίκα (1-0 την Μαρτιμο), με αμφότερες να παραμένουν ζωντανές στο κυνήγι της πρωτοπόρου Πόρτο.

Η Νασιονάλ Μαδέιρα σόκαρε το Ζοσέ Αλβαλάδε και προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκολ των Καμάτσο (6’) και Παλόσεβιτς (25’). Οι γηπεδούχοι όμως κάθε άλλο παρά πανικοβλήθηκαν. Έβαλαν κάτω την μπάλα και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό καθώς απάντησαν με 5 γκολ! Ο Μπας Ντοστ έκανε την αρχή με εύστοχο πέναλτι στο 35’, για να ισοφαρίζει ο Φερνάντες στο 70’ και να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Ματιέ στο 75’ κάνοντας το 3-2. Η Μαδέιρα από εκεί και πέρα καταβεβλημένη από την υπερπροσπάθεια και την απογοήτευση δεν κατάφερε να αντιδράσει και δέχτηκε άλλα δύο γκολ στο τέλος του αγώνα από τους Ντοστ (πέναλτι 87’) και Φερνάντες (90+1’).

Με νίκη προχώρησε και η Μπενφίκα και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην Μαρίτιμο. Το ματς ήταν κλειστό με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις καλύτερες φάσεις και τελικά ένα γκολ με πέναλτι στο 45+2’ από τον αρχισκόρερ των Λουζιτανών, Ζόνας στάθηκε αρκετό. Πρωτοπόρος η Πόρτο με 33 πόντους, με την Σπόρτινγκ να βρίσκεται 2η με 31 και την Μπενφίκα 4η με 29 σε ένα πορτογαλικό πρωτάθλημα που κάθε στραβοπάτημα των κορυφαίων είναι ικανό να φέρει ανακατατάξεις στη κορυφή.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024