Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Πολύ «βαρύ» το κλίμα για τον Ουζουνίδη

ΑΕΚ: Πολύ «βαρύ» το κλίμα για τον Ουζουνίδη

Η νέα αποκαρδιωτική εικόνα της ΑΕΚ χτύπησε… καμπανάκια στην ΠΑΕ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Η εικόνα της ΑΕΚ στο «χωράφι» της Λάρισας ήταν κάτι παραπάνω από κακή. Σε πολλά σημεία αποκαρδιωτική, όταν απέναντι της είναι μια ομάδα επιπέδου της ΑΕΛ και μοιάζει ικανότερη στο γήπεδο. Οι δύο χαμένοι βαθμοί, η απόδοση που δεν φτάνει στα στάνταρ των απαιτήσεων του επιπέδου της ΑΕΚ και η απόσταση από την κορυφή, από την 2η και 3η θέση που ολοένα μεγαλώνει έχουν χτυπήσει… καμπανάκια στους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο εκτός έδρας, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και μετά υπάρχει η διακοπή για τις γιορτές. Το κλίμα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι «βαρύ». Ο κόσμος της ΑΕΚ που τον στήριξε πριν καν τον δει με την «κιτρινόμαυρη» φόρμα της ΑΕΚ το καλοκαίρι και μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, λίγους μήνες είναι απογοητευμένος βλέποντας το κλαμπ να κάνει μόνο… πισωγύρισμα σε όλα τα επίπεδα.

Δεδομένα και γίνονται σοβαρές σκέψεις για το θέμα προπονητή εντός ΑΕΚ. Απόφαση δεν έχει ληφθεί, δείχνει να υπάρχει δισταγμός για το αν πρέπει να αντικατασταθεί τώρα ο Ουζουνίδης και η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει ισορροπία και ηρεμία για να αποφασίσει, την ώρα που υπάρχει σε εξέλιξη και το ζήτημα της υλοποίησης (παρουσιάζει καθυστέρηση και χαρακτηριστική δυσλειτουργία) τριών πολύ σημαντικών ενδεκαδάτων μεταγραφών εντός του μηνός.

Ιδανικό θα ήταν να ξεπεραστεί όλο αυτό ανώδυνα, με τον Ουζουνίδη στην… θέση του. Ωστόσο, μένει να φανεί αν μπορεί να «γυρίσει» η κατάσταση, να αλλάξει η ατμόσφαιρα με τον ίδιο στο τιμόνι… Διότι αν αποφασιστεί και κριθεί ότι δεν μπορεί να αλλάξει δραματικά όλη αυτή η νοσηρή κατάσταση που βιώνει η Πρωταθλήτρια και μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας φέτος στο Champions League, τότε θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε αντικατάσταση με έτοιμο, έμπειρο και ικανό προπονητή που θα έχει… ορίζοντα καλοκαιριού και όχι με κοντόφθαλμη λογική. Οπως συμβαίνει δηλαδή, σε όλα τα σοβαρά κλαμπ ανά την Ευρώπη.

Ολα αυτά θα αποσαφηνιστούν σύντομα, αν πρέπει να γίνουν… άμεσα, δηλαδή τις επόμενες ώρες. Και αυτό θα διαφανεί από την τελική απόφαση της διοίκησης και δη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ολοένα και λιγοστεύουν και εντός ΑΕΚ οι υποστηρικτές της πλευράς ότι μπορεί να το «γυρίσει» ο Ουζουνίδης με την υπάρχουσα κατάσταση.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024