Μώραλης: Είναι χτύπημα και στην πολυφωνία και στην ενημέρωση
Στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στο Νέο Φάληρο, βρέθηκε το πρωί ο δήμαρχος Πειραιά
Στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στο Νέο Φάληρο, βρέθηκε το πρωί ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα με βόμβα, έξω από το κτίριο.
Από το πρωί συνεργεία του Δήμου Πειραιά βρίσκονται στο σημείο και συμβάλλουν στον καθαρισμό της περιοχής και στην αποκατάσταση των ζημιών.
Ο κ. Μώραλης δήλωσε σχετικά: «Ενημερώθηκα νωρίς το πρωί για το χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και ευτυχώς, εκτός από τις υλικές ζημιές, δεν είχαμε τραυματίες, καθώς η ισχύς της βόμβας ήταν πολύ μεγάλη. Ως δήμαρχος Πειραιά και ως Έλληνας πολίτης καταδικάζω απερίφραστα αυτήν την ενέργεια. Στις δημοκρατίες δεν έχουν θέση τέτοιες ενέργειες. Είναι χτύπημα και στην πολυφωνία και στην ενημέρωση».
- Ευρυτανία: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο – Το φορτηγό του έπεσε σε γκρεμό 40 μέτρων
- Χαρίτσης: Η ΝΔ δεν πρέπει να έχει τρίτη θητεία, οφείλει να λογοδοτήσει – Εκλογές να ανασάνει η χώρα
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Η τωρινή μου εγκυμοσύνη ήταν δίδυμη, αλλά έχασα το ένα παιδάκι»
- Βουλή: 28 cd οι δικογραφίες του ΟΠΕΚΕΠΕ2 για τα 13 εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα
- Σχοινάς – Λαζαρίδης – Τουρνάς: Ποιοι είναι οι τρεις νέοι υπουργοί που μπαίνουν στην κυβέρνηση
- «Πάμε μια βόλτα;» Πρεμιέρα με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA
- Βόλος: Ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε βοήθεια – Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Προσπάθεια συγκάλυψης η αναβολή της δίκης για τα χαμένα βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442