
Από Μάρτιο οι νέες φορολογικές δηλώσεις
Συσκέψεις επί συσκέψεων για να επιτευχθεί ο στόχος
Σύσκεψη με όλους τους φορείς που αποστέλλουν τα προσυμπληρωμένα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων με τα εισοδήματα των φορολογούμενων θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.
Στόχος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) είναι η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισoδήματα του 2018 να ξεκινήσει το αργότερο το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.
Γι’ αυτό και η ΑΑΔΕ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και να αποφευχθούν καθυστερήσεις στην αποστολή των στοιχείων από τους φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων του Δημοσίου που καταβάλλουν τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων, των εργοδοτικών οργανώσεων για τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου μέσω του οποίου θα εκπροσωπηθούν οι λογιστές.
- Κούβα: Οι ΗΠΑ απελαύνουν Κουβανό για «υπονομευτικές» δραστηριότητες
- ΗΠΑ – Βοσνία 2-0: Άνετη πρόκριση για τους Αμερικάνους – «Ραντεβού» με το Βέλγιο στους «16»
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»




