Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έχει φτάσει ταβάνι ο ΠΑΟΚ, θα κάνει καλό ο αποκλεισμός»

«Έχει φτάσει ταβάνι ο ΠΑΟΚ, θα κάνει καλό ο αποκλεισμός»

Ο Απόστολος Τσουρέλας επισήμανε ότι ο αποκλεισμός του Δικέφαλου από την Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία.

Ο Απόστολος Τσουρέλας μίλησε για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, την εικόνα της ομάδας και την κριτική που ασκείται στον Δικέφαλο. Στις δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 πρόσθεσε ότι χρειάζεται ψυχραιμία και να παρθούν αποφάσεις με ποδοσφαιρικό κριτήριο.

Αρχικά τόνισε: «Είναι δύσκολο να μιλάμε με υποθέσεις και με ποσοστά και με λογικές μη ποδοσφαιρικές. Ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείστηκε στο ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα, αλλά είχε αποκλειστεί από τα παιχνίδια με τη Βίντι. Είχε την πρόκριση μέσα στα χέρια του αλλά δεν κυνήγησε τη νίκη. Αφήσαμε την κατάσταση να εξελιχθεί έτσι και έγινε αυτό που έγινε. Είναι αδιανόητο.

Σε καμία μεγάλη οργανωμένη ομάδα δεν μπορείς να αφήνεις κάτι στο αύριο. Ο μεγαλομέτοχος και οι υπόλοιποι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα έβαλαν κάτω και ίσως πάρουν και αποφάσεις. Η εισήγηση η δικιά μου είναι ηρεμία και να παρθούν αποφάσεις».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και εάν διαλέγουν παιχνίδια: «Ορισμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ταβάνι δεν μπορούν παραπάνω. Όπως ο Μαουρίσιο, ο Κάνιας, ο Σάκχοφ μπορούν να κάνουν αυτό που βλέπουμε. Τους λείπει η ταχύτητα, η έκρηξη. Δεν πιστεύω ότι διαλέγουν παιχνίδια. Δε θέλω να πιστέψω και δε το πιστεύω ότι ο μεγαλομέτοχος έχει μπει σε αυτή τη λογική. Είναι τόσο εγωιστές και θέλουν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εάν ο Λουτσέσκου το θέλει τότε θα επωμιστεί και τις ευθύνες του. Αυτή η συζήτηση έπρεπε να είχε γίνει πριν δύο μήνες. Αφήσαμε και πέρασε απαρατήρητη η ήττα με τον Άρη στο Κύπελλο, γιατί η ισοπαλία μέσα στην Τούμπα είναι ήττα, το παιχνίδι με τη Βίντι και άλλες πέντε έξι εμφανίσεις. Έπρεπε ήδη να είχε γίνει αυτή η αυτοκριτική.

Έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και πλέον αμφιβάλλουμε εάν η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να είναι πρώτη. Έχουν μπροστά μας το πρωτάθλημα. Έχει φτάσει ταβάνι και ο αποκλεισμός θα μας κάνει καλό. Ψυχραιμία, σύνεση και όχι αποφάσεις εν θερμώ αλλά με ποδοσφαιρικό στόχο. Να παραμείνουμε πρώτοι γιατί εάν αρχίσουμε τα εσύ φταις εκείνος φταίει θα χάσουμε ότι έχουμε».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024