«Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε να λέγονται Μακεδόνες οι Σκοπιανοί» τόνισε από το βήμα του 12ου συνεδρίου της ΝΔ η Έλενα Ράπτη.
Η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως «όποιος ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών να θυμάται ότι η ιστορία δεν θα του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό».
Η κυρία Ράπτη άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και για το θέμα της Εκκλησίας, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.