Ξεκίνησε το πρωί στις 9 η δεύτερη μέρα εργασιών του 12 Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας με τοποθετήσεις των συνέδρων επί του καταστατικού.
Το συνέδριο άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχίζεται σήμερα με ομιλίες στελεχών, χαιρετισμούς εκπροσώπων άλλων κομμάτων καθώς και την ομιλία του υποψηφίου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ, του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά.
Παράλληλα, σήμερα εκπνέει και η πρoθεσμία υποψηφιοτήτων για την νέα Πολιτική Επιτροπή.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.