Σάββατο 04 Ιουλίου 2026
weather-icon 32o
Το μηδέν θα δώσει τη νίκη στο «τριφύλλι»

Το μηδέν θα δώσει τη νίκη στο «τριφύλλι»

Στα έξι από τα οκτώ ματς μετά το σερί νικών και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί γκολ κι ο Δώνης θέλει να μπει τέλος σ’ αυτό.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει την ποιότητα που θα ήθελε ο Νταμπίζας, ο Δώνης και κάθε οπαδός του, αλλά μέχρι στιγμής κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί.

Το «τριφύλλι» έχει την καλύτερη επίθεση με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ΑΕΚ, αλλά χειρότερη αμυντική επίδοση από αυτές τις τρεις ομάδες. Τα 22 τέρματα σε 13 αγώνες δεν είναι μικρός αριθμός. Σίγουρα το «τριφύλλι» μπορεί και καλύτερα. Το θέμα, όμως, είναι η άμυνα κι ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο εκεί θα ρίξει το βάρος ο Γιώργος Δώνης. Ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε ότι στα τέσσερα τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί γκολ και συνολικά στα έξι από τα τελευταία οκτώ. Μόνο με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ δεν παραβιάστηκε η εστία των «πρασίνων».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Ιουλίου 2026
Cookies