Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάτος: «Δύσκολη βραδιά, ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο»

Μάτος: «Δύσκολη βραδιά, ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από την ΜΠΑΤΕ και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ η εντός έδρας ήττα από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-1 και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League. Ο Μάτος  μετά τη λήξη της αναμέτρησης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα για την κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι δεν σκύβουν το κεφάλι, αλλά θα δουλέψουν για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδαμε τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο μας που ήρθε να μας στηρίξει και πλήρωσε εισιτήριο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και μέσα από αυτά να μάθουμε. Είναι δύσκολη βραδιά για εμάς. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, το ξεχνάμε, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που ξεκινάμε τα παιχνίδια, εκεί είναι το πρόβλημα. Δεν έχει διαφορά αν παίζουμε Ευρώπη ή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια, παίζουμε για όλους τους στόχους. Και με την Τσέλσι στην Τούμπα παίξαμε καλά, μετά με την ΜΠΑΤΕ, για μένα κρίθηκαν πολλά στις ήττες από τη Βίντι».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024