Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης: «Μόνο νίκες, μπορείτε το πρωτάθλημα»

Μαρινάκης: «Μόνο νίκες, μπορείτε το πρωτάθλημα»

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στα αποδυτήρια μετά την σπουδαία πρόκριση κόντρα στη Μίλαν, συνεχάρη τους παίκτες και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες στιγμές μετά τη λήξη του αγώνα των Ερυθρόλευκων κόντρα στη Μίλαν (3-1) και τη μεγαλειώδη πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League, πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες την ιστορική αυτή στιγμή του συλλόγου και συνεχάρη άπαντες για την σπουδαία τους προσπάθεια.

Παράλληλα, εξέφρασε και την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Θέλω να συγχαρώ τους πάντες! Ήταν μια μεγάλη νίκη, όμως, επίσης ήταν σπουδαία η απόδοση όλων σας και αυτό μετράει διπλά. Επιπλέον ήταν η πιο ιστορική νίκη και φυσικά η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία μας το να περάσουμε στον επόμενο γύρο! Γνωρίζω ότι μέχρι σήμερα είχαμε τις δυσκολίες μας, αλλά είμαστε εκεί, όπως έχω δει και πολλούς από εσάς, για να στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά όταν γιορτάζουμε είναι όλοι μέσα, το έχουμε δει πολλές φορές.

Επομένως αυτό που θέλω από εσάς, είναι πρωτίστως να ξέρετε ότι είστε ικανοί να κερδίσετε το ελληνικό πρωτάθλημα! Από εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να χάνετε από κανέναν! Μόνο νίκες! Και νομίζω ότι εάν αυτό συμβεί, έχουμε πολύ καλή πιθανότητα να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Συνεχίστε να προχωράτε. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, αλλά και τον προπονητή μας, ο οποίος έχει προσπαθήσει για το απολύτως καλύτερο. Όλο το τεχνικό επιτελείο, όλους όσοι είναι γύρω σας, είμαστε όλοι μια οικογένεια και σήμερα το πριμ σας είναι μισό εκατομμύριο»

Εδώ αναλυτικά, όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού στους παίκτες της ομάδας:

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024