Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι δεν θα κάνει καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο»

Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι δεν θα κάνει καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, αναβάλλοντας έτσι το θέμα της αντικατάστασης του Φερναντίνιο για το καλοκαίρι

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον το μεσημέρι του Σαββάτου (15/12, 14:30), ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε πολλά. Την προσοχή των Βρετανών δημοσιογράφων, τράβηξε μόνο μία ατάκα. «Tον Ιανουάριο δεν θα πάρουμε κανέναν». Απλά και λιτά, ο Καταλανός έθεσε ηχηρό «στοπ» στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στους Πολίτες, υποδηλώνοντας ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του.

Τη θερινή μεταγραφική περίοδο η Σίτι απέκτησε μόνο τον Ριγιάντ Μαχρέζ, έναντι 68.000.000 ευρώ προς τη Λέστερ, τη στιγμή που υπάρχει ψηλά στις προτεραιότητές της το ζήτημα της ενίσχυσης στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου αγωνίζεται ο 33χρονος Φερναντίνιο. Το καλοκαίρι προσπάθησε να φέρει στο Μάντσεστερ τον Ζορζίνιο για να αναλάβει το ρόλο, όμως ο Ιταλός μέσος κατέληξε στην Τσέλσι, ελέω Μαουρίτσιο Σάρι.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024