
Ληστεία με λεία 150.000 ευρώ στο νοσοκομείο Χαλκίδας
Δύο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο εταιρίας σεκιούριτι την ώρα που επιχειρούσε να τροφοδοτήσει με χαρτονομίσματα το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, με στόχο το ΑΤΜ που βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου. Σύμφωνα με το lamiareport, οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο εταιρίας σεκιούριτι την ώρα που επιχειρούσε να τροφοδοτήσει με χαρτονομίσματα το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι κρατούσαν όπλα, φορούσαν full face κουκούλες και κράνη μοτοσυκλέτας. Ο ένας απο αυτούς απείλησε με το όπλο τον φύλακα, ενώ ο δεύτερος χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές του απέσπασε βίαια τις τρεις κασετίνες με χρήματα που κρατούσε, οι οποίες εκτιμάται ότι περιείχαν 150.000 ευρώ. Οι ληστές έφυγαν με μοτοσυκλέτα προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στήνοντας παράλληλα μπλόκα στην πόλη της Χαλκίδας και τις γύρω περιοχές.
- Πλημμύρισαν οι παραλίες της Αττικής – Στα ύψη το κόστος στις οργανωμένες πλαζ
- Ηράκλειο: Συνελήφθη ο επιχειρηματίας που είχε διαφύγει από τους αστυνομικούς
- Δουδωνής: Ήρθε η ώρα να θεσπίσουμε στο Σύνταγμα την υποχρέωση για προστασία από την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες
- Απάντηση Τσίπρα στον Ράμα με αιχμές – «Μην μπερδεύουμε το πατριωτικό καθήκον με τον εθνικισμό»
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
- O Τραμπ μίλησε με Νετανιάχου και Χεζμπολάχ και ισχυρίζεται πως πήρε διαβεβαιώσεις για κατάπαυση του πυρός

