Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία : Σύγκρουση τρένων με 7 νεκρούς και 43 τραυματίες

Τουρκία : Σύγκρουση τρένων με 7 νεκρούς και 43 τραυματίες

Λίγο μετά την αναχώρησή της από την Άγκυρα η αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας συγκρούστηκε με διερχόμενο τοπικό τρένο, με αποτέλεσμα να ανατραπούν δύο βαγόνια γεμάτα με κόσμο

Επτά επιβάτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 43 τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Τουρκία. Αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας που μόλις είχε ξεκινήσει το δρομολόγιο Άγκυρα-Ικόνιο έπεσε πάνω σε μηχανοκίνητο βαγονέτο ελέγχου των σιδηροτροχιών, το οποίο εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε επισκευές στις γραμμές, με αποτέλεσμα να ανατραπούν δύο βαγόνια της. Στο τρένο επέβαιναν δεκάδες επιβάτες πολλοί από τους οποίους εγκλωβίστηκαν στα βαγόνια.

Ο κυβερνήτης της ‘Άγκυρας Βασίπ Σαχίν μιλώντας στους δημοσιογράφους από το σημείο του δυστυχήματος δήλωσε πως οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται και εξέφρασε την ελπίδα να μην αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών.

Στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ αλλά και χρήστες του Twitter διακρίνονται οι διασώστες που έχουν σπεύσει στον τόπο του δυστυχήματος και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν επιβάτες και σιδηροδρομικούς υπαλλήλους από τα συντρίμμια της αμαξοστοιχίας.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024