
Βλαχοδήμος: «Η ΑΕΚ αμύνθηκε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε»
Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, απέδωσε τα εύσημα στην αμυντική προσπάθεια της ΑΕΚ και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους κιτρινόμαυρους και τον Μαρίνο Ουζουνίδη
Η Μπενφίκα κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της ΑΕΚ και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε με καλά λόγια την αμυντική προσήλωση της Ένωσης στην αναμέτρησης, αλλά δήλωσε πανευτυχής για τη νίκη και την πρόκριση στο Europa League. Τέλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στον Δικέφαλο αλλά και τον πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό, Μαρίνο Ουζουνίδη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς τερματοφύλακα:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, όπως και στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά, μας δημιούργησε δυσκολίες. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια στην ΑΕΚ και τον κόουτς Μαρίνο. Χαίρομαι που έπαιξα αντιμέτωπος με δύο ελληνικές ομάδες φέτος.
«Η ΑΕΚ αμύνθηκε πολύ καλά και εμείς είχαμε πρόβλημα στο να βρούμε χώρους για να επιτεθούμε. Στο τέλος το 1-0 ήταν μια ευχάριστη κατάληξη στο ματς και χαίρομαι που κερδίσαμε με αυτή τη στημένη φάση. Τώρα περιμένουμε τον αντίπαλό μας για να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στο Europa League. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι στη διοργάνωση».
- Σταύρος Γεωργίου: «Τον είδα στο πάτωμα και έπαθα σοκ» – Μαρτυρία στο in από τον θυρωρό που εντόπισε νεκρό τον ποινικολόγο
- Βασίλης Κόκκαλης: Παραιτήθηκε από βουλευτής – Η επιστολή του
- Τεχνητή νοημοσύνη της OpenAI βρήκε εκτός ελέγχου, εξαπέλυσε κυβερνοεπίθεση σε άλλη εταιρεία
- Τι γράφουν στο εξωτερικό για το μέλλον του Γουόκαπ
- Συνεργασία Εκκλησίας και Περιφέρειας Αττικής με επίκεντρο την πρόληψη της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας
- Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα – Οι περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες



