Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό στις έξι αγωνιστικές των ομίλων του Champions League με τον Ούρος Τσόσιτς να παραδέχεται ότι το γεγονός αυτό πονάει τους κίτρινους.

«Ολοι μας δώσαμε τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς σε κάποιο από τα παιχνίδια των ομίλων. Κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις, ειδικά εντός έδρας. Με την Μπενφίκα στην έδρα μας δικαιούμασταν κάτι περισσότερο.

Και με την Μπάγερν παίξαμε καλά εκτός έδρας. Η αλήθεια όμως είναι ότι τερματίσαμε με μηδέν και αυτό μας πονάει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση και την παρουσία τους σε όλη αυτή την προσπάθεια στον όμιλο. Ακόμα και σήμερα ήταν φανταστική η συμπαράσταση του», ήταν τα λόγια του Ούρος Τσόσιτς μετά το τέλος του αγώνα της Μπενφίκα με την ΑΕΚ.

Γιαννιώτας: «Να μεγαλώσουμε κι άλλο την ΑΕΚ»
Από την πλευρά του ο Γιάννης Γιαννιώτας είπε: «Υπάρχει απογοήτευση. Παλέψαμε πάρα πολύ όλοι απέναντι σε μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα. Προσπαθήσαμε, αλλά ήρθε το γκολ έτσι όπως ήρθε. Μένει η απογοήτευση στο τέλος, αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Παίξαμε με μεγαθήρια στον όμιλο, δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαστε περήφανοι που βάλαμε την ομάδα στους ομίλους και μέσα από τη δουλειά χρόνο με το χρόνο θέλουμε να μεγαλώσουμε την ΑΕΚ περισσότερο. Δεν κοιτάμε το παρελθόν, αλλά το μέλλον, τι μπορούμε να βελτιώσουμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».