Μετά την ΑΕΚ, που ολοκλήρωσε χθες χωρίς βαθμό την παρουσία της στους ομίλους του φετινού Champions League, σειρά παίρνουν απόψε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο Europa League. Αμφότεροι διατηρούν ελπίδες πρόκρισης.
Όταν τον περασμένο Αύγουστο βεβαιώθηκε η παρουσία τριών ομάδων μας σε ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δηλαδή ότι η χώρα μας θα είχε το λιγότερο δεκαοχτώ ακόμα αγώνες στην Ευρώπη, αρκετοί από μας πανηγυρίζαμε ελπίζοντας σε μια δυνατή εκπροσώπηση και κατάκτηση αρκετών βαθμών. Το ταμείο μετά από τρεις σχεδόν μήνες μάλλον βγάζει αρνητικό πρόσημο.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.