
Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο του 2018
Επικράτησε επίσης την κατηγορία ανακαίνισης και αποκατάστασης.
Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Pernille Lind και ο αρχιτέκτονας Richy Almond δημιούργησαν το Hotel Sanders στην Κοπεγχάγη, το οποίο έχει χαρακτηριστεί το καλύτερο νέο ξενοδοχείο στην Ευρώπη.
Το Hotel Sanders, το οποίο άνοιξε τον περασμένο Νοέμβριο στο ιστορικό κέντρο της Κοπεγχάγης, κέρδισε το βραβείο Hotel of the Year στα βραβεία AHEAD Europe στο Λονδίνο τη Δευτέρα. Επικράτησε επίσης την κατηγορία ανακαίνισης και αποκατάστασης.
Το design studio Lind + Almond, το οποίο διευθύνεται από τον Δανό σχεδιαστή Lind και τον Βρετανό αρχιτέκτονα Almond, αναθεώρησε ένα ερειπωμένο τριών αστέρων ξενοδοχείο σε μια ιστορική συνοικία της Κοπεγχάγης για να δημιουργήσει το πολυτελές Hotel Sanders 54 δωματίων.
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο
- Κινεζική δοκιμή πλανητικής άμυνας θα χτυπήσει αστεροειδή με ταχύτητα Mach 26
- Μεντιλίμπαρ: «Δύσκολη ομάδα η Ναϊμέγκεν – Τα φιλικά μας βοηθούν να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους»
- Η Χαμάς εξέλεξε νέο ηγέτη – Είναι ο 65χρονος Χαλίλ αλ-Χάγια, που διαδέχεται τον δολοφονηθέντα Γιαχία Σινουάρ
- Γιος γνωστού καλλιτέχνη ο τραυματίας στην άγρια συμπλοκή ανήλικων στον Πλαταμώνα – «Τον μαχαίρωσαν απρόκλητα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου
