Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: «Ποιοτική ομάδα η Εφές, ψάχνουμε γκαρντ»

Μπλατ: «Ποιοτική ομάδα η Εφές, ψάχνουμε γκαρντ»

Η άποψη του Ντέιβιντ Μπλατ για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στη Euroleague και οι ανοικτές κεραίες για την προσθήκη ενός γκαρντ

Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο ΣΕΦ (13/12, 18:45). Οι Ερυθρόλευκοι κοντράρονται με την Εφές (επίδοση 8-3), για την οποία μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Ντέιβιντ Μπλατ κατά την ανοιχτή προπόνηση της ομάδας του στο φαληρικό κλειστό, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική απόκτησης ενός ακόμα γκαρντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπλατ:

-Για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα κάτι που φαίνεται και από την μέχρι τώρα πορεία της. Διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ με πολλούς ποιοτικούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί. Οι περισσότεροι παίκτες της έχουν την ευχέρεια να σκοράρουν οπότε εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδεχτούμε την πρόκληση. Η ομάδική άμυνα θα κρίνει πολλά στο παιχνίδι αφού θα πρέπει να τους περιορίσουμε».

-Για τη βαθμολογική σημασία του αγώνα καθώς η Εφές είναι ήδη δύο νίκες… πάνω: «θα πρέπει αφενός να είμαι ειλικρινής και αφετέρου να δώσω μία έξυπνη απάντηση. Θα πω τούτο λοιπόν. Κάθε νίκη είναι σημαντική γιατί σε ανεβάζει στη βαθμολογία».

-Για τον γκαρντ που ψάχνει: «Κοινή ερώτηση πλέον και κοινή απάντηση όμως. Ψάχνουμε την αγορά, έχουμε τα μάτια μας ανοικτά, αλλά ακόμη δεν έχουμε βρει κάποιον παίκτη».

-Για τον κόσμο: «Τον περιμένουμε να έρθει και να μας βοηθήσει. Βέβαια θα πρέπει κι εμείς να παίξουμε καλά ώστε να τον βοηθήσουμε με τη σειρά μας για να μας δώσει ενέργεια».

-Για την δήλωση του Αταμάν ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την Euroleague: «Αλήθεια το είπε αυτό; Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Αν το είπε και το εννοεί τότε είναι χαρά μου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024