Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας φοιτήτριας: Όταν άκουσα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μπήκα στη θέση του γονιού

Πατέρας φοιτήτριας: Όταν άκουσα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου μπήκα στη θέση του γονιού

Την ώρα που έρχονται στο φως  νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της μετά το έγκλημα σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, καθώς μόλις γνωστοποιήθηκε ο ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής στις φυλακές, καταδίκασε το περιστατικό.

Το θέμα με τον κατηγορούμενο πρέπει να κριθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης σημείωσε μιλώντας στον ANTI ενώ ερωτηθείς πως αντέδρασε όταν άκουσε ότι ξυλοκοπήθηκε ο 19χρονος, ανέφερε ότι «μπήκα στη θέση του γονιού».

Σε κατάσταση σοκ η σύντροφος του 21χρονου

Την ώρα που έρχονται στο φως  νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η σύντροφος του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της μετά το έγκλημα σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Η κοπέλα που μίλησε στο STAR, αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της συνέχιζε να μιλά μαζί της σαν να μην συμβαίνει τίποτα, την ώρα που η άτυχη Ελένη είχε δολοφονηθεί.

– Πως ήτανε;

– «Σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν κατάλαβα κάτι γιατί συνέχεια μου έλεγε ότι του έλειπα και πότε θα πάω. Μου έκανε εντύπωση γιατί μιλήσαμε πολύ λίγο χρόνο, τρία λεπτά μόνο, και μου το έκλεισε απότομα. Ούτε κατάλαβα ότι ήταν στεναχωρημένος. Πάντα εμένα μου έλεγε όταν είχε κάτι έλεγε, μιλούσε, δεν κατάλαβα τίποτα».

– Στη μεταξύ σας σχέση ήταν βίαιος;

– «Όχι ποτέ».

Η σύντροφος του 21χρονου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «για μένα έχει πέσει η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ δεν έχω λόγια τι να πω με αυτά που έχουν γίνει, δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα ότι έχει γίνει όλο αυτό, νομίζω ότι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω», αναφέρει η νεαρή κοπέλα.

«Μου έχει περάσει από το μυαλό ότι στη θέση της Ελένης θα μπορούσα να είμαι εγώ. Με όλα αυτά που έχω ακούσει εννοείται πως φοβήθηκα Είναι λογικό να φοβάσαι να ξέρεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και από την άλλη να τον έχουν βγάλει …δεν ξέρω δεν μπορώ δεν έχω λόγια να περιγράψω. Αυτό είναι τραύμα και αυτό δεν θα το ξεχάσω» λέει.

Νέες μαρτυρίες για τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία

Εν τω μεταξύ, το ενδεχόμενο να υπάρχει και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ερευνάται από τις Αρχές, καθώς έχουν υπάρξει νεότερες μαρτυρίες που ενισχύουν αυτό το σενάριο.

Σύμφωνα με εργαζόμενο στην περιοχή του σπιτιού της κοπέλας, κατά τη μοιραία συνάντηση, που έγινε στις 11:30 με 11:45 το βράδυ, από το λευκό βαν κατέβηκαν δύο άτομα για να συναντήσουν την 21χρονη, ενώ αναγνώρισε ως έναν εξ’ αυτών τον 19χρονο.

 Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ,  ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε ότι στο φορτηγάκι παρέμεινε ένα ακόμη άτομο.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024