Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στο αυριανό (12/12, 18:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ απήυθυνε ο Γιώργος Πετρέας. Ο έμπειρος κεντρικός τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα απέναντι στον Δικέφαλο και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στη μεγάλη μάχη με τους Ασπρόμαυρους.
Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στα δύο μεγαθήρια του ελληνικού βόλεϊ είναι νοκ-άουτ και όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα πάρει και την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία γιατί κρίνει μια πρόκριση σε τελικό για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι από τον ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στο γήπεδο μας όπου ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε για αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και είναι έτοιμη αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί και στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά, δείξαμε ότι είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο για να μας υποστηρίξει και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να φύγει ικανοποιημένος».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις