Λιγκ Καπ: Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό με ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ στο Μελίνα Μερκούρη στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ «Αντώνης Σαμαράς», με τους ερυθρόλευκους να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών
Στην τελική ευθεία μπήκε από τη Δευτέρα (10/12) η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Ν.Σαμαράς» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (12/12) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».
Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης (Φοίνικας Σύρου-ΑΕΚ, το ζευγάρι του α’ ημιτελικού), όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν ακόμα τίτλο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, με την προετοιμασία των πρωταθλητών να ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης (11/12) με προπόνηση στο Ρέντη.
- Γιατί «χτύπησε» η ειδοποίηση από το 112 σε τερματικά POS – «Δεν είναι σφάλμα», λένε από την Πολιτική Προστασία
- Πού θα φτάσει φέτος ο κατώτατος – Ποια επιδόματα επηρεάζονται
- Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε κτηνοτροφική μονάδα – Αγνοούνται 60 πρόβατα
- Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη
- Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ηράκλειο το Final 8 – Οι ημερομηνίες διεξαγωγής
- «Ο Τσάπλιν ήταν μια κατηγορία μόνος του»: Το φινάλε που άλλαξε μια για πάντα τον κινηματογράφο

