Συζητήσεις Ντόρμουντ με Φαβρ για ανανέωση

Οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ δηλώνουν απολύτως ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Ελβετού προπονητή και έτσι αναμένεται λίαν συντόμως να του προτείνουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μετά από 14 αγωνιστικές, η Ντόρτμουντ φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, έχοντας 36 βαθμούς. Αυτή η συγκομιδή τη φέρνει 7 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μενχενγκλάντμπαχ και 9 ολόκληρους πάνω από τη… μόνιμη πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

Ετσι οι άνθρωποι της Μπορούσια δεν θα μπορούσαν παρά να είναι απολύτως ευχαριστημένοι από την δουλειά που πραγματοποιεί στην ομάδα τους ο Λουσιέν Φαβρ. Γι αυτό ακριβώς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας η οποία εκπνέει το 2020.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ruhr Nachrichten» η διοίκηση των Βεστφαλών προτίθεται να προτείνει σύντομα στον 61χρονο Ελβετό τεχνικό  να ανανέωσουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το 2022!

«Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις το προσεχές διάστημα. Αυτό θα συμβεί εσωτερικά, με τον Λουσιέν και τον ατζέντη του. Είναι λογικό. Το κλαμπ είναι ικανοποιημένο με την δουλειά του νέου προπονητή», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της Μπορούσια, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Στην προεπιλογή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε (pic)

Ο Σαντιάγο Έσε είναι στους 23 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Χαβιέρ Μασεράνο για την προετοιμασία της Αργεντινής ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Βοηθός Μεντιλίμπαρ: «Ο Μέντι φώναζε στους πανηγυρισμούς να ζήσει η μητέρα που σας γέννησε εσάς τους Έλληνες»

Ο βοηθός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, Φραν Ρίκο μίλησε για το ευρωπαϊκό, για τα λόγια του Βάσκου τεχνικού, αλλά και για την προσαρμογή του στην Ελλάδα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η ζωή του Κρίστιαν Πούλισικ γίνεται ντοκιμαντέρ

Μέσα από μια σειρά αρκετών επεισοδίων, οι θαυμαστές του Κρίστιαν Πούλισικ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από την ζωή ρου Αμερικανού μεσοεπιθετικού

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το μοναδικό επίτευγμα του Ολυμπιακού (pic)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μία ανάρτηση για το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού, που έγινε ο μοναδικός σύλλογος στην ιστορία με ευρωπαϊκό και στην πρώτη ομάδα και στην Κ19 την ίδια σεζόν

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ολυμπιακός: «Πρώτη φορά στην ιστορία που ένας σύλλογος κατακτά ευρωπαϊκό και με την πρώτη ομάδα και με την Κ19»

Mε μία ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο μοναδικό επίτευγμα των ερυθρόλευκων τη φετινή σεζόν

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμη να ανακοινώσει την παραμονή του Μόντριτς για ακόμα ένα χρόνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης άκουσε την επιθυμία του Λούκα Μόντριτς και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα θα ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μέσι, Σουάρες και Άλμπα σκόραραν αλλά η Ίντερ Μαϊάμι δεν κέρδισε (vids)

Η Ίντερ Μαϊάμι είδε τους αστέρες της να χρίζονται σκόρερ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Σεντ Λούις Σίτι (3-3) – Aκόμα ένα ρεκόρ για τον Μέσι που είναι έτοιμος για το Copa America

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Τρομερή στιγμή: Ο Μουρίνιο παρηγόρησε τον Τέρζιτς μετά τον χαμένο τελικό της Ντόρτμουντ (vid)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αγκάλιασε τον Έντιν Τέρζιτς μετά την ήττα της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League, με τον Γερμανό τεχνικό να τον ευχαριστεί στη συνέντευξη Τύπου για όλα όσα του είπε.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Χτισμένο με... άμμο από τη θάλασσα το κτίριο που κατέρρευσε στην Κωνσταντινούπολη

Οικοδομήθηκε το 1988 χωρίς αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά πρότυπα, μετέπειτα προστέθηκε παράνομα 1,5 όροφος που χτίστηκε με άμμο αντί για τσιμέντο - Ένας νεκρός, οκτώ τραυματίες και δύο συλλήψεις

Σύνταξη ΙΝ

Χαρίτσης: η Αριστερά ο μόνος αντίπαλος του Μητσοτάκη

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης για να πέσει η κυβέρνηση. Λύση δεν είναι ούτε το κενό πολιτικού περιεχομένου lifestyle του Κασσελάκη, ούτε η αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ που επιχειρεί ο Ανδρουλάκης», τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης της Νέας Αριστεράς.

Ολγα Στέφου
Ολγα Στέφου
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007