Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Τουρέ

Επίσημο: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Τουρέ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας πως ο Ιβοριανός έχει σημαδέψει την ιστορία των Ερυθρόλευκων και ότι «οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Το απόγευμα της Τρίτης (11/12) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας του με τον Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας πως πρόκειται για απόφαση από κοινού με τον Ιβοριανό μέσο.

Ευχαρίστησε τον 35χρονο, επισήμανε πως έχει σημαδέψει την ιστορία των Ερυθρόλευκων και ξεκαθάρισε ότι οι πόρτες του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον, ενώ κλείνει την ανακοίνωση αναφέροντας πως «οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν.

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024