Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έβαλε το χέρι στην τσέπη»

Παππάς: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έβαλε το χέρι στην τσέπη»

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ μίλησε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την εικόνα της ομάδας του

Ο Νίκος Παππάς ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με το Περιστέρι και μίλησε μετά τον αγώνα για τον κόσμο και την προσδοκία του να βλέπει καλό μπάσκετ, αλλά και την ομάδα να κερδίζει.

«Περιμέναμε να είναι ανταγωνιστικό το Περιστέρι. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έχουν τον κόουτς Πεδουλάκη που θα έχει καλοδουλεμένη ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής με τον Λοτζέσκι και τον Θανάση.

Κερδίσαμε απόψε και είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας για να φανούμε έτοιμοι στην δύσκολη συνέχεια. Έχουμε καλό υλικό για να παίξουμε όμορφο μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού, στην κάμερα της Cosmote.

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει διαφορά σε αγώνες της Ευρωλίγκας και το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να παίζουμε σωστά. Να γυρίζουμε την μπάλα για να βρούμε ελεύθερα σουτ και να απολαμβάνει ο κόσμος το μπάσκετ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας.

Έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να κερδίζουμε και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Δεν έχουμε ανάλογη εικόνα. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024