
Ιταλία: Σε σχολείο νέο περιστατικό με σπρέι πιπεριού
Αναπνευστικά προβλήματα παρουσίασαν τριάντα μαθητές σε λύκειο της Παβία στη Βόρεια Ιταλία εξαιτίας της έκθεσης τους σε σπρέι πιπεριού.
Αναπνευστικά προβλήματα παρουσίασαν τριάντα μαθητές σε λύκειο της Παβία στη Βόρεια Ιταλία εξαιτίας της έκθεσης τους σε σπρέι πιπεριού.
Όπως έγινε γνωστό δυο μαθητές παρουσιάζουν τα εντονότερα προβλήματα, ενώ άλλοι τριάντα μεταφέρονται στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ντίσκο έξω από την Ανκόνα, εξαιτίας του πανικού που προκλήθηκε από χρήση σπρέι πιπεριού.
Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον υπεύθυνο της πράξης αυτής, η οποία είχε δραματικές συνέπειες.
Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, πρόκειται για ανήλικο αγόρι που είχε μεταβεί στην ντίσκο για να παρακολουθήσει συναυλία του τραγουδιστή Sfera e Basta.
- Ρεκόρ ζέστης στη Βρετανία: Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος – Τέσσερις έφηβοι πνίγηκαν
- Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε επαφές με τον Φερνάντες για νέο συμβόλαιο
- Πώς αμείβεται η εργασία την αργία του Αγίου Πνεύματος
- American Gigolo νέας κοπής: Ο γιος του Ρίτσαρντ Γκιρ στα οργασμικά χνάρια του – Euphoria και Σίντι Κρόφορντ
- Φορολογικές δηλώσεις: Τα λάθη που «φουσκώνουν» τα τεκμήρια κατοικίας
- Ολυμπος: Ολοκληρώθηκε η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης και μεταφοράς του Ισπανού ορειβάτη που εντοπίστηκε νεκρός


