Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλίτωσε την ήττα στο 95' ο Πανιώνιος

Γλίτωσε την ήττα στο 95′ ο Πανιώνιος

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ισοφάρισε τον Λεβαδειακό (1-1) στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Άλμπεργκ

Ο Πανιώνιος γλίτωσε την ήττα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει στο πέμπτο λεπτό των καθυηστερήσεων με γκολ που σημείωσε ο Άλμπεργκ. Το τελικό 1-1 αφήνει λοιπόν μια ικανοποίηση στους γηπεδούχους καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο φινάλε του αγώνα και μάλιστα με μεγάλη δόση τύχης.  Αυτό διότι ο Άλμπεργκ έκανε το σουτ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Λεβαδειακού, ξεγέλασε τον Μπάγιτς και κατέληξε στα δίχτυα.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η τύχη είχε «γυρίσει την πλάτη» σε δύο περιπτώσεις στους Νεοσμυρνιώτες, καθώς ο Πανιώνιος είχε δύο δοκάρια με τον Μασούρα στο 68′ και στο 91′, ενώ χρήζει ιδιαίτερης μνείας το λάθος του διαιτητή Τάση, ο οποίος δεν έδωσε πέναλτι στον Πανιώνιο, σε ανατροπή του Οικονομίδη μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ θεωρώντας ότι η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής αλλά έκανε λάθος.

Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έφτασε μια «ανάσα» από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά δεν μπόρεσε να χαμογελάσει στο φινάλε της αναμέτρησης. Όταν μια ομάδα έχει στα χέρια της την εκτός έδρας νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά δέχεται το γκολ της ισοφάρισης σε μια από τις τελευταίες φάσεις του ματς, τότε καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι ο ένας βαθμός δεν είναι αρκετός.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος κι έχασε πολλές ευκαιρίες στο ματς, αλλά ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ με τον Ιωαννίδη, τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου μέρους. Οι κυανέρυθροι πίεσαν πάντως και στο δεύτερο ημίχρονο τον αντίπαλο τους και δημιούργησαν καλές φάσεις στην εστία του Μπάγιτς. Η επιμονή τελικά των παικτών του Πανιωνίου ανταμείφθηκε στο 95′, με τον Άλμπεργκ να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης και να χαρίζει ένα βαθμό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κεϊτά, Κόρμπος (75’ Άλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Οικονομίδης (46’ Σίντι Αλί), Ντουρμισάι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Νανγκίς (66’ Μαρκόφσκι), Καθάριος (78’ Μάνγκα), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (86’ Βήχος), Στανόγεβιτς.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024