Ντιτρόιτ Πίστονς – Νιου Όρλινς Πέλικανς 108-116
επικράτησαν
Οι Πίστονς υποδέχονταν στη Λιτλ Σίζαρς Αρένα τους Νιού Όρλινς Πέλικανς. Οι Πελεκάνοιο μπήκαν εξαρχής πολύ δυνατά στο ματς και δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τα πρώτα λεπτά του πρώτου δωδεκάλεπτου, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού παρά το πολύ καλό ματς των Ντράμοντ (23π/19 ριμπ) και Μπλέικ Γκρίφιν (35π).
Αντίθετα οι Πέλικανς μπορεί αν είχαν τον Άντονι Ντέιβις σε ρόλο… φαντάσματος (6π/9 ριμπ σε 25’ συμμετοχής), αλλά οι επιδόσεις των Χόλιντεϊ (37π/5 ριμπ/5 ασίστ) και Τζούλιους Ραντλ (28π/6ριμπ/ ασίστ) έφταναν και περίσσευαν για την 14η νίκη στη σεζόν (ρεκόρ 14-14), που φέρνει τους νικητές στην 10η θέση της Δύσης, την ώρα που τα Πιστόνια έμειναν στην 6η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 13-11.
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442