Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη για την ΑΕΚ με κορυφαίο τον Μπογέ

Νίκη για την ΑΕΚ με κορυφαίο τον Μπογέ

Η Ένωση επικράτησε 2-0 της Λαμίας με τον Αργεντινό να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε δυσκολίες στο ματς με την Λαμία και με κορυφαίο παίκτη τον Μπογέ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Ο Αργεντινός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τα κιτρινόμαυρα, καθώς ήταν ο παίκτης από τον οποίο ξεκινούσαν οι περισσότερες καλές προσπάθειες της Ένωσης, ενώ ο Έκι Πόνσε ήταν και πάλι εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Ο 21χρονος φορ έκανε με ένα φοβερό βολέ το 1-0, με την ΑΕΚ να σφραγίζει τη νίκη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με αυτογκόλ του Αθανασιάδη.

Η Ένωση πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει, με τον Μπογέ να είναι πόλος δημιουργίας στο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μάλιστα ν΄ανοίξουν νωρίς το σκορ, με τον Πόνσε να βρίσκει δίχτυα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πόνσε έκανε επίσης καλή εμφάνιση και είχε κι άλλες ευκαιρίες στο παιχνίδι, απέναντι στην Λαμία η οποία δεν κατάφερε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ όλα έγιναν πολύ δύσκολα για την Λαμία κι επί της ουσίας η ομάδα του Χάβου δεν ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μάλιστα να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47′), όταν ο Μάνταλος κινήθηκε από αριστερά, προσπάθησε να βρει τον Κλωναρίδη και ο Αναστασιάδης στην προσπάθειά του να κόψει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Ένωση είχε από εκείνο το σημείο και μετά τη δυνατότητα να αναπτυχθεί με μεγαλύτερη υπομονή και να κυκλοφορήσει την μπάλα με μεγαλύτερη άνεση. Στο 60’  ο Πόνσε από το ύψος της μικρής περιοχής, σημάδεψε το οριζοντιο δοκάρι της Λαμίας ενώ η ΑΕΚ είχε και δεύτερο δοκάρι στο 90′, αυτή την φορά σε προσπάθεια του Αλμπάνη.

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης, 4-2-3-1): Τσιντώτας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (83’ Τσόσιτς), Αλεφ (56’ Μοράν), Κλωναρίδης, Μάνταλος (71’ Αλμπάνης), Μπογέ, Πόνσε

Λαμία (Μ. Χάβος, 4-2-3-1): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας (18’ Αναστασιάδης), Αντέτζο, Ασίγκμπα (73’ Παπαργυρίου), Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάϊν, Μπαράλες (54’ Ρόμανιτς)

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024