Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πως θα έμοιαζε το λογότυπο του Facebook την δεκαετία του 80;

Πως θα έμοιαζε το λογότυπο του Facebook την δεκαετία του 80;

Δημιουργώντας γραφικά και κινούμενα σχέδια εμπνευσμένα από αυτό που ο καλλιτέχνης ονομάζει" η μεγαλύτερη δεκαετία στην ιστορία της ανθρωπότητας ", τη δεκαετία του '80.

Ο FuturePunk, δηλαδή ο xxSwagMasterYolo420xx, είναι ένας σχεδιαστής και γραφίστας με πολύχρωμο παρελθόν που έχει δημιουργήσει σχέδια επαγγελματικά από την ηλικία των 18 ετών. Ανακάλυξε το synthwave, το simpsonswave και το vaporwave το 2016 μετά από μια γρίπη, που τον ταλαιπώρησε μέρες και τον καθήλωσε στο κρεβάτι, χωρίς να κάμψει την φαντασία του και έκτοτε «οδήγησε το ρετρό κύμα».

Δημιουργώντας γραφικά και κινούμενα σχέδια εμπνευσμένα από αυτό που ο καλλιτέχνης ονομάζει « η μεγαλύτερη δεκαετία στην ιστορία της ανθρωπότητας », τη δεκαετία του ’80.

Για ένα από τα τελευταία του έργα, δημιούργησε μια σειρά λογοτύπων από διάφορες δημοφιλείς εταιρείες για να δείξει τι θα έμοιαζαν αν δημιουργήθηκαν στη δεκαετία του ’80. Από το Netflix έως το Amazon – τα φώτα νέον και τα παστέλ χρώματα είναι μια πραγματική έκρηξη από το παρελθόν.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024