
Άγνωστοι κατέστρεψαν ΑΤΜ στα Χανιά
Προκάλεσαν έκρηξη και αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση
Στόχος αγνώστων δραστών έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων ( ΑΤΜ) που βρισκόταν στο εξωτερικό επιχείρησης σούπερ – μάρκετ στην περιοχή Μινωθιανά Κολυμβαρίου.
Οι δράστες που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν δύο με καλυμμένα τα πρόσωπα τους προκάλεσαν έκρηξη και αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την έκρηξη που έγινε αισθητή στην περιοχή καταστράφηκε εκτός από το ΑΤΜ και μέρος της τοιχοποιίας του σούπερ – μάρκετ, ενώ οι αρχές αξιοποιώντας στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους αναζητούν τους δράστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προσήχθη ένα άτομο που εξετάζεται, καθώς φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό που σκορπίστηκε στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ.
- «Στη Φενέρμπαχτσε και την επόμενη σεζόν οι Χόρτον-Τάκερ και Μπιμπέροβιτς»
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του


