![Μιλγουόκι Μπακς: «Γιάννη γερά και χρόνια σου πολλά» [εικόνα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/12/antetokounmpo.jpg)
Μιλγουόκι Μπακς: «Γιάννη γερά και χρόνια σου πολλά» [εικόνα]
O Γιάννης Αντετοκούνμπο κλείνει σήμερα τα 24 χρόνια του και οι Μιλγουόκι Μπακς του ευχήθηκαν στα ελληνικά.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που εντυπωσιάζει όλο τον κόσμο με τις μπασκετικές του ικανότητες (και όχι μόνο), και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια. Ο Greek Freak έχει γενέθλια σήμερα και φυσικά οι Μπακς δεν τον ξέχασαν και του ευχήθηκαν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Τα ελάφια για μια ακόμη φορά είπαν τα χρόνια πολλά στον Γιάννη στα ελληνικά αλλά και με ομοιοκαταληξία.
Δείτε την ανάρτηση των Μπακς: «Γιάννη γερά και χρόνια σου πολλά!!! Αφήστε τις ευχές σας για τον Greek Freak με ένα σχόλιο».
Γιάννη γερά και χρόνια σου πολλά!!! @Giannis_An34
Αφήστε τις ευχές σας για τον Greek Freak με ένα σχόλιο pic.twitter.com/UAkjRUhk8H
— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 6, 2018
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών
- ΗΠΑ: «Οι πυροβολισμοί ήταν τόσο δυνατοί»: Ο τρόμος στο δείπνο Τραμπ και τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας
- LIVE: Κηφισιά – Παναιτωλικός
- Rolling Stones: Όταν ο Μικ Τζάγκερ ξεγέλασε το θάνατο δύο φορές – Η ηρωίνη, η γροθιά και η φύλακας-άγγελος Φέι Ντάναγουεϊ
- Σε τεχνητό κώμα 21χρονος Βρετανός στρατιώτης μετά από τροχαίο με γουρούνα στη Ρόδο



